Coaching en Intervisie

Leiderschap gaat over wat je doet, maar ook over wie je bent. Merk je dat het op sommige gebieden niet helemaal gaat zoals je wilt, is er gedoe, herken je terugkerende patronen, dan kan het goed zijn om te sparren met een buitenstaander. Met mijn kennis en ervaring als overheidsmanager en psycholoog bied ik begeleiding aan leiders in de publieke sector als executive coach.

In opdracht van de Wethoudersvereniging heb ik de afgelopen jaren ook intervisiegroepen wethouders begeleid. Hiernaast begeleid ik een intervisiegroep met directeuren uit de 100.000+ gemeenten.

Wat aan de orde komt bij coaching en intervisie speelt op het snijvlak van professioneel en persoonlijk, in de bovenstroom en in de onderstroom. En veel wat aan de orde komt gaat over samenwerken, of dat nu binnen het College is, met de raad, of met collega’s. Veel vragen gaan ook over leiderschap: hoe neem ik mijn verantwoordelijkheid, hoe neem ik de mensen mee, hoe zorg ik dat het goed gaat, ook met mijzelf?

Leiders die een nieuwe stap willen zetten
Soms kan je het gevoel hebben vast te zitten in werk, relaties of jezelf. Waardoor je minder energie en plezier hebt in de dagelijkse dingen. Ook kunnen bepaalde patronen zich gaan herhalen. Om dit te doorbreken is zelfinzicht nodig, en kan het helpen om wat ondersteuning te krijgen om stappen te zetten.